.

Pleoape faruri VW GOLF 7

Pleoape faruri VW GOLF 7 Toate produsele noastre sunt de brand nou, gata pentru vopsire ( cu excepția unor pre- pictate elemente ca...


Pleoape faruri VW GOLF 7

Toate produsele noastre sunt de brand nou, gata pentru vopsire ( cu excepția unor pre- pictate elemente care prevede altfel ) .
Spoilere noastre sunt făcute de înaltă presiune Hard poliuretan si nu poliester . Poliuretan este un material mai durabil și mai costisitoare folosite pentru piese auto originale de către toți producătorii de automobile ( OEM ) și nu de imitatii . Produsele noastre au certificare ISO 9001:2000 TUV și TUV Material întâlnire de certificare cele mai înalte standarde de producție . Toate spoilere sunt produse în forme construite din aluminiu de calitate crescută și rezistență în producția de masă . Ele sunt testate pentru durabilitate la temperaturi ridicate , precum și pentru eficiență aerodinamică și proiectat la cel mai mic detaliu .
Toate produsele noastre vin într-o pungă sigilată din plastic cu bule , folie într-o cutie , adecvat pentru transportul maritim .
Inclus , veți găsi , de asemenea, orice bolțuri , silicon sau alte părți pe care va trebui să plasați cu ușurință spoiler .
Dacă spoiler -ul dispune de un stop de frana , acesta va fi inclus în cutia ta .

Unele sau toate imaginile prezentate pe aceasta pagina pot arăta produse vopsite și montate . Suntem continuu de lucru pentru a adăuga fotografii noi și mai bune de produse deja montate , în scopul de a vă oferi o mai bună înțelegere a modului în care elementul dvs. va arăta ca atunci când este montat .

Pret: 230 RON
Livrare: Predare personala, Posta / Curier
Durata livrare: 4-10 zile
Comanda telefonic: 0755 301 655, 0758 437 824

Related

VW 6439429341647273383

Trimiteți un comentariu

emo-but-icon

Suport online

Recente

Piese

Urmareste-ne pe Facebook

Piese tuning

Piese tuning Peugeot


item